Novinky

Tréner Slovák nominoval 23 starších žiakov

Ročník 2005 vyráža na ďalšiu akciu. Dva týždne pred kvalifikáciou v Galante (25. 11.) začína prípravu na halovú sezónu Západoslovenského futbalového zväzu.

Futbalové talenty ročníka 2005 rástli pod strechou Oblastného futbalového zväzu v Nitre už v Minilige Miňa Stocha U11, LAMA SK Lige benjamínkov U13 a od leta sú z nich starší žiaci. Dres Výberu si viacerí neraz obliekli na turnajoch v hale či na tráve (Vroclav, Kaposvár), teraz smerujú opäť na palubovky: 25. 11. ich v Galante čaká kvalifikácia na hlavný turnaj ZsFZ. Tréner Martin Slovák by s nimi rád vyhral celý turnaj, tak ako pred rokom s nádejami ročníka 2004.

Potenciálni reprezentanti Výberu ObFZ Nitra U14 sa v príprave na Galantu stretnú v nedeľu v hale Olympia, tréning bude o 10.00 h. Pozrite si, ktorí hráči z troch žiackych súťaží sú v hrubom kádri.

ŠIRŠIA NOMINÁCIA: Viktor Vašíček (Nové Sady), Adrián Andris – Jakub Kapsa, Samuel Ivanič, Nikolas Ferus (Mojmírovce), Šimon Očadlík, Benjamín Šabík (Nevidzany), Filip Šabo (Machulince), Aurel Gál, Lukáš Hrončok (Kolíňany), Kristián Brnula (Vlčany), Marek Martiš (Veľký Cetín), Dávid Kováč, Filip Bujdák (Veľké Zálužie), Mário Jánoška (Močenok), Lukáš Lazar, Samuel Tomek (Zbehy), Adam Tóth (Lukáčovce), Mário Lipovský, Tomáš Ivanič (Čeľadice), Dávid Pindeš (Dolné Obdokovce), Samuel Poláček, Kristián Kliniec (Branč).

AUTOR: Martin Kilian ml.

Podobné články

Back to top button
Close