KlubyNovinkyObFZ Nitra

Na futbal s ViOn-om

Fortunaligový klub FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble zosnoval plány umnej spolupráce s Oblastným futbalovým zväzom Nitra. Predstavy projektu ,,Na futbal s ViOn-om” vám predstavujeme v celej svojej kráse. 

Pôjde hlavne o myšlienku spolupráce s klubmi ObFZ Nitra, ktorej korene dali generálny manažér ViOn-u Marek Ondrejka a predseda ObFZ Nitra Štefan Korman. Do projektu sa zapoja i samotní hráči fortunaligistu, dvaja z nich budú vždy ambasádormi jedného klubu. Budú s nimi umožnené tréningové jednotky i autogramiáda či rôzne súťaže alebo posedenie vo vašej klubovni.

A teraz pozorne čítajte. Je tu bonus v predaji lístkov! Bude spočívať v tom, že funkcionári FC ViOn, ktorí prídu spolu s hráčmi na vašu tréningovú jednotku, odovzdajú zástupcovi klubu lístky.

Lístky, ktoré budete môcť predať komukoľvek, budú stáť po 6€, no z každého predaného lístka pôjde do vašej klubovej kasy suma 1€. Vidiecky klub, ktorý predá počas jesennej časti najviac lístkov, čaká senzačná odmena: tréning s trénerom ,,A” mužstva Karolom Praženicom na ploche ViOn Arény, plus si prevezme od ViOn-u  sadu dresov!

Predstaviteľom ViOnu ide najmä o to, aby sa klub v okolí dostával do čoraz väčšieho povedomia začalo ho navštevovať čoraz viac rodín s deťmi, veď presne to ViOn dlhé roky zdobilo aj zdobí. Budeme radi, ak tejto skvelej myšlienke prispeje každý jeden z vás a projekt ,,Na futbal s ViOn-om” bude mať len pozitívne ohlasy.

AUTOR: Erik Barát.

Podobné články

Back to top button
Close