NovinkySponzoriVýbery

Výbery CHREN A ŠPROCH U13 a U12 idú do Olomouca

Už dnes o 13:00 idú dva mládežnícke výbery na tradičný družobný turnaj do Olomouca. 

Vlani výber U13 skončil pod vedením trénera Jána Núdzneho na treťom mieste, výber U12 pod vedením Romana Hromádku a Vladimíra Violu obsadil s jednou výhrou posledné miesto. Na obhajobu, oba výbery hrajú ten istý turnaj, a o rok mladší mládežníci výrazne herne nezaostávali a všetky zápasy, čo prehrali, prehrali tesne.

No poďme už do prítomnosti. Výbery CHREN A ŠPROCH štartujú dnes o 1 popoludní od Atletického štadióna. Starších povedie Matúš Vajzer so Šimon Špánik a mladších si vezme do parády Matej Fábry a Pavol Cocher. Turnaj začína v sobotu ráno vo Velké Bystŕici.

Príchod do Olomouca je naplánovaný medzi 17:00 a 18:00, ubytovanie bude v BEST HOTEL GARNI a večera je naplánovaná hneď po príchode v reštaurácii PEVA cca 400 metrov od hotela. Po nej si pre nás Olomoučania pripravili prehliadku vianočného mestečka, bowling či bazén.

Držme palce našim mládežníkom!

Matej Fábry, tréner Výberu CHREN A ŠPROCH U12: ,,Pre mňa ako trénera to bude na olomouskom turnaji premiéra, mužstvo je poskladané prevažne z hráčov z turnaja vo Wroclawe U11, ktorých som trénoval, čiže ich dobre poznáme. Tak isto gro hráčov sme sa stretávali počas roka na PPT, káder sme doplnili o jedného z najlepších hráčov z 2009-niek Seba Kováčika, plus sme káder doplnili o dvoch o rok starších brankárov, keďže ideme na turnaj U-13, ináč sú všetci ostatní r. 2008. 
Očakávania nemáme veľké, neviem odhadnúť kvalitu českých mužstiev, ale keďže ideme na turnaj ,,o rok starších”, treba byť opatrný a hrať na čo máme.
Hlavne je to odmena na Mikuláša pre hráčov za celoročnú snahu či už v klube, alebo vo výberoch. Dúfam, že naše mladé nádeje budú vzorne reprezentovať ObFZ Nitra a spokojní, šťastní a plní zážitkov dorazíme späť, a zase o niečo skúsenejší.”

Nominácia: Nikolas Pushaj (Jelenec),  Krištóf Balla (V. Cetín), Marek Ivanič, Samuel Kováč, Dominik Horvát, Dávid Horvát (Čeľadice), Jakub Kompas (Cabaj-Čápor), Adrián Gergel, Dávid Szabo (V. Zálužie), Daniel Bráz, Boris Kmetyo (V. Cetín), Miloš Bleho (Močenok), Alex Cimmerman (Branč), Sebastián Kováčik (Báb). Tréneri: Matej Fábry, Pavol Cocher.

Matúš Vajzer, tréner Výberu CHREN A ŠPROCH U13: ,,Na turnaj sa všetci tešíme. Chlapci sú veľmi dobre naladení a verím, že sa nám podarí ukázať pekný kombinačný futbal. Pokiaľ by sme boli efektívni v zakončení, tak by to mohlo  pre nás dopadnúť úspešne.”

Nominácia: Samuel Karásik (Hájske), Denis Budinský (Cabaj-Čápor), Viktor Chmeliar (Zbehy), Adam Csámpay (Branč), Richard Dobiš, Matej Lénčeš (H. Kráľová), Jozef Toth (Čeladice), Tobias Ollé (Veľký Cetín), Dominik Polák, Patrik Huba (Báb), Jakub Žižka, Adam Hipp, Damian Biliczký, Adam Packa (Močenok). Tréneri Matúš Vajzer a Šimon Špánik.

 

AUTOR: Erik Barát.

Podobné články

Back to top button
Close