Aktuality Úvodná stránkaNovinky

Na prvom zraze v Močenku 21 talentov!

Výber ObFZ Nitra Brokeria U9 ako prvý zo všetkých kategórií začal tréningový proces. V Močenku si pod vedením nových trénerov Martina Žišku a Mateja Blažiho zatrénovalo 21 oblastných nádejí.

VYJADRENIE TRÉNEROV

Martin Žiška: ,,Veľmi ma potešil záujem ako aj samotná účasť na tréningu. Je vidieť, že futbal deťom chýbal a všetci k tréningu pristúpili s obrovským úsilím. Ďakujeme aj šéfovi klubu Miloškovi Blehovi, že sme mohli na našom ihrisku hostiť výber pod aj mojim vedením. Spolu s Matejom (Blažim) sme v tejto kategórii noví, čo je pre mňa osobne výzva. Chceli by sme deti naučiť mať radosť s futbalu, taktiež, aby si vážili, že môžu reprezentovať ObFZ Nitra. Sme radi, že v tejto vekovej kategórii máme v oblasti veľa šikovných futbalistov a futbalistiek.

Matej Blaži: Účasť na tréningu bola slušná, veď sa nám hlásilo 21 detí, čo ma príjemne prekvapilo. Po rozcvičke sme si hráčov rozdelili na 2 skupiny a s Martinom (Žiškom) sme mali dôkladne pripravenú každú časť tréningu, ktorý na konci vyvrcholil futbalom. Hráčov v kádri máme šikovných, som rád, že som dostal takú príležitosť a teším sa na spoluprácu.

ŠIRŠIA NOMINÁCIA

Hráči: Oliver Berkeš, Sebastián Žigrai, Tobiac Očadlík (Nevidzany), Sebastián Obložinský, Filip Skornsek (Branč), Patrik Jankulár (Čeľadice), Juraj Mego, Simon Záhorák (Veľké Zálužie), Matej Jančok, Richard Sládečka, Eduard Cibulka, Alex Hipp, Matúš Sládečka (Chrenová), Tamara Líšková (Neverice/Jelenec), Filip Straňák, Michaela Lenčéšová, Filip Lenčéš, Patrik Tóth (Močenok), Dávid Lauko (Cabaj-Čápor), Adam Velčický, Samuel Bordás (Janíkovce). Tréneri: Martin Žiška (Močenok) a Matej Blaži (Ivanka).

 

FOTOGALÉRIA

AUTOR: Erik Barát.

 

 

Podobné články

Mohlo by vás zaujímať
Close
Back to top button
Close