Aktuality Úvodná stránkaNovinky

Jarok v Obyciach rozdrvil Čierne Kľačany

V piatok sa odohralo 2. kolo baráže. V prvom zápase v Rišňovciach Trnovec porazil Golianovo 3:1. V druhom zápase v Obyciach Čierne Kľačany utŕžili debakel, keď s Jarkom prehrali 0:8.

Web obfz.sk sa bližšie pozrel na oba zápasy a prináša vám krátky komentár, fakty a hlasy trénerov.

REPORT Trnovec nad Váhom – Golianovo

Trnovec začal veľmi nervózne, hráčom zodpovednosť zväzovala nohy. Hralo sa od začiatku veľmi nepresne, i napriek tomu sa Trnovec vedel dostať do šancí. Po dôslednom atakovaní súpera Petrom Kumajom získali loptu a jeho gólovú prihrávku premenil Tomáš Vanek. Po úniku Zoltána Baricu z pravej strany musel ísť hráč súpera po druhom faule v 35.minute pod sprchy. V poslednej minúte prvého polčasu Golianovo strelilo gól do šatne z priameho kopu Kolárik k tyčke a vyrovnalo. Po obrátke sa Trnovčania nedokázali presadiť vlastnou hrou, viazla kombinácia. Po preskupení hráčov sa im podarila rýchla kombinacia Marček – Slíška a ujali sa vedenia 2:1. Po skúsenom zakrytí lopty Mareka Žigárdiho premenil Tomáš Vanek jedenástku a Trnovec dokázal strhnúť víťazstvo na svoju stranu.

FAKTY

Trnovec nad Váhom – Golianovo 3:1 (1:1), Góly: 4. a 86. T. Vanek (1 z 11m), 74. M. Sliška – 45. P. Kolárik. R Németh (Macho, M.Turba), 100 divákov, ČK: 40. A. Vágai po 2. ŽK (Golianovo).

FK DYNAMO: R. Zsille – Današ (72. Srňan), Kučera, Žigárdi, K. Zsille, Vanko (25. Baricza), P. Marček, Sliška, Hrebík, Vanek, Kumaj.

OFK: Kostoláni – Pilka, M. Mikle, Kolárik, Balla, Čelinák, Vágai, Černý, Levický (83. P. Bradáč), Palík (86. M. Bradáč), Š. Mikle.

Norbert Szikora, tréner Trnovca nad Váhom: „Ďakujem všetkým, čo merali cestu nás povzbudiť a chcem vyzvať všetkých ľudí, aby prišli podporiť chlapcov v ozajstnom finále v nedeľu do Cabaja – Čápora proti kvalitnému súperovi z Jarku.“

Miroslav Bradáč, tréner Golianova: ,,Myslím si, že zápas ovplyvnili dve veci v náš neprospech. Prvá vec, že sme dostali rýchly gól už v 4. minúte a druhá, že sme boli v 40. minúte vylučení. V desiatich sme Trnovec držali v šachu. Ale postupne nám vypovedala kondícia a v posledných 15 minútach sme dostali dva góly. Ja som na svojich chalanov hrdý, hrali dobre. Za nás nastúpili až traja 17 roční chalani.“

REPORT Čierne Kľačany – Jarok

Obidvom mužstvám chýbalo viacero hráčov. Zápas sa v niesol v jasnej réžii Jarku, ktorý Čiernym Kľačanom nasúkal osem gólov. Hetrikom sa blyskol René Viglaský. Góly padali po pekných krídelných akciách.

FAKTY

Čierne Kľačany – Jarok 0:8 (0:4), Góly: 4.,10. a 40. R. Víglaský (1 z 11m), 39. A. Habdák, 54. a 74. T. Labuda, 83. P. Finta, 90. M. Bakoš. R Božik (J. Kováč, Barát), 87 divákov.

OFK SOKOL: J. Švec – Michalkoc-kudrej (62. Bogyo), Horvát, Čaladik, Kliman, Bobok, P. Švec, Šegeda, M. Valkovič (76. Šabík), L. Švec, V. Valkovič.

FC: Vlček – Zeleňák (80. Tököly), Horný (62. Maťo), Andrášik, Blanár, Víglaský, Labuda, J. Habdák, Finta, Martiš (70. Bakoš), A. Habdák (89. Popelka).

Juraj Šabík, tréner Čiernych Kľačian: „Nastúpili sme bez štyroch hráčov a brankára. To sa aj odzrkadlilo na výsledku. Snažili sme sa, ale bez brankára to bolo ťažké.“

Patrik Andrášik, tréner Jarku: „Na to všetko, že nám chýbalo až šesť hráčov zápas dopadol veľmi dobre. Musel som aj ja nastúpiť. Musíme sa dať na nedeľu dokopy a zvládnuť. V nedeľu nám bude chýbať Horák, ktorý je na dovolenke a ďalších päť hráčov.“

AUTOR: Jakub Chrenko.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podobné články

Back to top button
Close