Aktuality Úvodná stránkaNovinky

Ples ObFZ Nitra: 50 cien v tombole, tanečníci od Surovca a posledné lístky

Futbalová rodina sa teší na veľkolepú akciu do Rumanovej.

Chcete televízor, kosačku, krovinorez, wellness, poukaz na STK v Žiranoch alebo dresy prvoligových futbalistov? Bohatá tombola ráta päťdesiat cien, hitom sú dve noci v päťhviezdičkovom hoteli v Prahe s lístkami na derby Sparta – Slavia!

Oblastný futbalový zväz v Nitre odpáli svoj prvý reprezentačný ples vo veľkom štýle, kultúrny dom v Rumanovej v sobotu 11. februára dokonca s latino tancami očarí tanečná škola House of Dance Tomáša Surovca, uvoľnenú atmosféru vzácneho večera vyšpičkujú milé prekvapenia.

Partnerky vytancujú podporovatelia, priaznivci, hráči, tréneri, funkcionári a rozhodcovia z futbalovej rodiny z okresov Nitra, Šaľa a Zlaté Moravce, ktorú príkladne scelila novembrová Jedenástka roka a trojdňový vianočný AQUAFLOT Cup.

Jeden z najaktívnejších ObFZ na Slovensku výťažkom z akcie podporí mládežnícke výbery talentov z dedín, s ktorými už od roku 2016 ako jediný v republike cestuje na medzinárodné turnaja do Poľska, Maďarska a Česka.

Na prvom reprezentačnom plese ObFZ Nitra zahrá hudobná skupina Atmos, samozrejmosťou sú dve večere. V predaji sú vstupenky pre posledných desať párov, rezervácie prijíma podpredseda zväzu Peter Chren na čísle 0917 277 581.

Podobné články

Back to top button
Close