Novinky

Spojme sa pre Nitru!

„Nie je to už žiadna novina, že sa v Nitre prvá liga začína!“

Kto si ešte pamätá chytľavé slová legendárnej hymny, ktorá pred tridsiatimi rokmi otvárala zápasy futbalistov Plastiky? Kedy sa budú jej tóny opäť niesť nad nitrianskym štadiónom?

Pod Zoborom sa trúbi na postup, mužstvo Róberta Barboríka chce mať v náročnej sezóne na svojej strane aj podporu dvanásteho hráča! Spojme sa pre Nitru, tak znie odkaz z futbalového klubu, ktorý chce vrátiť do najkrajšieho mesta najvyššiu súťaž.

Futbalový klub FC Nitra vyhlásil v spolupráci s Oblastným futbalovým zväzom v Nitre súťaž pre kluby a ich fanúšikov o sadu novučičkých dresov. Každý klub, či už to budú dospelí alebo mládežníci, ktorý bude mať v sobotu 30. júla na štadióne na Sihoti fanúšikov v minimálnom počte dvadsať osôb, môže vyhrať spomínanú sadu dresov. Stačí len málo – pri vstupe na štadión nahláste meno vášho klubu a na konci zápasu bude známy víťaz.

Nitrička vstúpi do nového ročníka Doxxbet ligy domácim zápasom proti Dukle Banská Bystrica. Súčasťou premiéry so slávnostným nádychom bude aj ocenenie piatich mládežníckych výberov Oblastného futbalového zväzu v Nitre, ktoré reprezentovali náš región na medzinárodnom turnaji v poľskom meste Vroclav a ktorým sa poďakuje primátor Nitry Jozef Dvonč.

Nitra je naše mesto, Nitra je naše všetko. Prichádza čas, aby sme dokázali silné slová aj skutkami. Spojme sa pre Nitru! Nezabudnite, naši chlapci hrajú v sobotu 30. júla, výkop je o 18.00h.

„Pome Nitra, odolávaj náporom,
nech sa radosť nesie našim táborom.
Nech je známe všetkým našim súperom,
že ich čaká ťažký boj pod Zoborom.“

 

Podobné články

Back to top button
Close