Novinky

Zlatý hetrik! Rozhodcovia z našej oblasti opäť na tróne

V sobotu si v novozámockej Športovej hale Milénium zahrali rozhodcovia z 12 oblastných zväzov o prestížnu trofej.

Po takmer štvormesačnom drile sa to Tímu rozhodcov ObFZ Nitra predsa podarilo! Muži s píšťalkou si obuli halovky, v Olympii trénovali od októbra, zaujali aj na Vianočnom turnaji, na ktorom takmer postúpili do hlavného hracieho dňa. V sobotu svoju snahu zúročili do zlatých medailí, turnaj rozhodcovským tímov všetkých dvanástich oblastných výberov Západoslovenského futbalového zväzu mal na novozámockej palubovke len jedného pána.

Rozhodcovia z našej oblasti vyhrali v Nových Zámkoch najkrajším futbalom, výborným skóre 18:5 v siedmich zápasoch podmurovali fakt, že zlato je v správnych rukách. Najväčším konkurentom Nitry bola Trnava, v základnej skupine s ňou zverenci trénerov Mária Bleha a Róberta Šimáka remizovali 0:0, druhýkrát na ňu narazili vo finále, kedy sa tešili z víťazstva 3:2, krásnym víťazným gólom sa blysol Henrich Harča. Cenu pre najlepšieho brankára si odniesol Lukáš Pecek.

Štefan Korman, predseda ObFZ Nitra: Tri výhry v rade už čosi znamenajú, chlapci nám urobili radosť, boli sme hrdí. Táto generácia rozhodcov myslí inak, vieme sa na nich spoľahnúť na ihrisku. Že hrajú najlepší futbal na západnom Slovensku, je bonus navyše. Pripravovali sa spolu od októbra, v dobrom svetle sa ukázali aj na Vianočnom turnaji, v Nových Zámkoch sme vyhrali futbalom. Najväčšie poďakovanie patrí Martinovi Jančokovi, ktorý je lídrom aj tmelom tejto partia a samozrejme šéfke našich rozhodcov Alenke Jančokovej-Žáčikovej, títo chlapci sú jej vizitka.

REPORTÁŽ, VÝSLEDKY A FOTOGALÉRIA: http://nasenovezamky.sme.sk/c/20435330/najlepsi-rozhodcovia-boli-z-nitry-domaci-pred-semifinalovymi-branami.html?ref=njctse

rozhodcovia
Víťazný Tím rozhodcov ObFZ Nitra: v hornom rade zľava predseda ZsFZ Pavol Šípoš, predsedníčka Komisie rozhodcov ObFZ Nitra Alena Jančoková-Žáčikova, tréner Mário Bleho, Marek Pecho, Henrich Harča, Rastislav Hrnek, tréner Róbert Šimák, Frederik Domasta, predseda ObFZ Nitra Štefan Korman, predseda ObFZ Nové Zámky Peter Kováč, predseda Komisie rozhodcov ZsFZ Ján Franek. V dolnom rade zľava Matúš Šturdík, Vladimír Gál, Andrej Gregora, Martin Jančok, Peter Bányi, Ladislav Kováč, Lukáš Pecek, Markus Šinka. Zdroj: MY Novozámocké noviny – Roman Guliš.

Podobné články

Back to top button
Close