Novinky

Rezervujte si lístky na Ujfalušiho, Pekaríka, Stocha či Hossu

Najväčšia charitatívna športová exhibícia sa sťahuje z Popradu do Nitry, šeptá sa o obrovskom záujme. Partner akcie ObFZ Nitra vám predostiera jedinečnú šancu kúpiť si lístky v predstihu.

Tri dni Moget Cupu sú najlepšou povianočným divadlom, mestská hala si však vychutná aj prídavok.

V piatok 29. 12. nakluše na Klokočinu smotánka, kus športových nebies – sľúbili sa futbalisti Pekarík, Duda, Ujfaluši, Stoch či Hroššo, hokejisti Hossa, Lintner, Stümpel alebo Blackwater. Zaspievajú Ego a Dominika Mirgová, zahrá DJ EKG, muži si oči vyočia na finalistkách Miss Slovensko, mikrofón si ošéfuje Vera Wisterová. Diváci môžu vyhrať dresy Messiho, Matiča, Hamšíka, Škrtela, Lobotku, Škriniara, Sagana… Školy budú súťažiť o týždenné pobyty pre celú triedu, v hre je aj desaťdňový zájazd do Grécka pre tri osoby. A najlepší fanklub získa zájazd do Tatier. Lákadlo nad lákadlo!

Mestskej hale sa ukáže aj záložník Herthy Berlín Ondrej Duda.
Mestskej hale sa ukáže aj záložník Herthy Berlín Ondrej Duda.

Osobnosti sa rozdelia do štyroch tímov a zahrajú si futbal na mantinely, všetko pre dobrú myšlienku: výťažok zo vstupného poteší mladých futbalistov a hokejistov v Nitre, týrané deti z krízového centra Slniečko na Čermáni a postihnuté dieťa.

Za sympatickým projektom stojí Slavomír Krafčák.
Za sympatickým projektom stojí Slavomír Krafčák.

Plagáty najväčšej charitatívnej športovej exhibícii už zdobia celú Nitru i internet, v dvojtisícovej mestskej hale sa v piatok o 16.30 h očakáva tlačenka. Ak sa nechcete báť o lístok, postup je jednoduchý – zastavte sa počas Vianočného turnaja (26., 27., 28. 12.) pri pravom stolíku organizátorov a za ľubovoľný príspevok od dvoch eur vyššie si zarezervujte lístok na vaše meno.

Beriete?

AUTOR: Martin Kilian ml.
FOTO: Občianske združenie Integrácia svieti pre všetky deti rovnako.

Podobné články

Back to top button
Close