Campri CupNovinky

Hľadáme dejiská turnaja majstrov a finále Campri Cupu

Čas do konca jari sa kráti. Dlho zurčiace debaty o bodke sezóny Oblastného futbalového zväzu v Nitre začínajú kulminovať.

V šiestej lige si pre titul bežia Vlčany, favoriti sa profilujú aj v sedmičkách – „áčko“ vedú Čakajovce, v B-skupine neohrozene kráčajú Čechynce, Zlatomoravsko vidí na tróne Obyce a Galantsku-Šaliansku panujú Betonáris. Vonkoncom nič ešte nie je hotové, no viete si týchto štyroch titánov predstaviť na turnaji majstrov? My áno! Ale kde? Pred dvoma rokmi vrcholil ročník v Bábe, vlani vo Veľkom Cetíne. Ktorá dedinka si trúfa organizovať turnaj majstrov, nech sa čo najskôr ozve predsedovi ObFZ Nitra Štefanovi Kormanovi na čísle 0907 813 099. V hre je aj turnaj hviezd, svoj výber by zložili okresy Nitra, Šaľa, Zlaté Moravce.

Rovnaká výzva platí i pre Campri Cup. Do finále sa prešmykli Cabaj-Čápor a Machulince, keď z Pohára ObFZ Nitra vyliali favoritov Volkovce a Lukáčovce a zväzových predstaviteľov už bombardujú otázkami, kde si zahrajú o zlatý grál. Zdupľujeme – kto chce hostiť historický zápasov dvoch poctivých klubov a pompézny finiš prvého ročníka Campri Cupu, má kontaktovať predsedu Kormana.

Pri riešení dejísk bude asistovať Výkonný výbor ObFZ Nitra v zložení Peter Bachratý (Šaľa), Peter Chren (Zlaté Moravce), Pavol Mesároš (Lehota), Ladislav Prešinský (Vráble).

Horíme zvedavosťou, ako sa rozhodnú.

AUTOR: Martin Kilian ml.

Podobné články

Back to top button
Close