Novinky

Núdzny nominoval 19 benjamínkov, tréning je v sobotu

Na tradičný turnaj do Olomouca pôjde okrem Výberu ObFZ Nitra U12 aj o rok starší mančaft, jeho trénerom je Ján Núdzny a 3 dni pred prvým tréningom posiela do sveta prvú nomináciu.

Pre oblastné futbalové zväzy v Nitre a Olomouci má december neodmysliteľný štart, rok čo rok sa stretnú v hale na Univerzite Palackého v 99-tisícovom českom meste. Inak tomu nebude ani tento rok – 1. decembra si dva naše oblastné výbery benjamínkov zahrajú proti najlepším tunajším dedinkám.

Prvá širšia nominácia Výberu ObFZ Nitra U12 je už deň známa. Dnes vám ponúkame zoznam talentov z LAMA SK Ligy benjamínkov, ktorých si vybral tréner Ján Núdzny a po pár zrazoch z nich zloží (hádam) úspešný tím.

Tréning Výberu ObFZ Nitra U13 bude v sobotu 17. 11. o 16.30 h v športovej hale Olympia na nitrianskom sídlisku Chrenová. Pozvaní sú títo hráči.

ŠIRŠIA NOMINÁCIA: Marko Mareček (Nové Sady), Nikolas Ondrejka (Machulince), Benjamín Šabík, Martin Rumanko (Nevidzany), Samuel Poláček (Branč), Samuel Fekets (Vinodol), Dávid Kováč (Veľké Zálužie), Ľuboš Lacina (Mojmírovce), Alex Varga (Výčapy Opatovce), Jakub Dobiáš, Filip Brath (Čeladice), Martin Letko, Martin Rybár (Cabaj-Čápor), Samuel Fabulec, Tomáš Paulík, Patrik Paulík, Lukáš Lanák, Sebastián Greguš, Samuel Neuročný (Chrenová).

AUTOR: Martin Kilian ml.

Podobné články

Back to top button
Close