DOUBLE STAR BET Jedenástka rokaNovinky

DOUBLE STAR BET Jedenástka roka už v sobotu v Žitavanoch

Tešia sa všetci! Skoro 90 klubov Oblastného futbalového zväzu v Nitre sa v sobotu 24. novembra zíde pod jednou strechou. V Žitavanoch bude akcia, na akú si 943-ročná história bezmála 2-tisícovej dediny pri Zlatých Moravciach nepamätá. Jedenástka roka sa bude vo svojej piatej edícii volať DOUBLE STAR BET, ceny sú nachystané pre 28 futbalistov (aj mládežníkov), trénerov a rozhodcu.

Hľadá sa oblek a motýlik, zn.: urgentne. Funkcionári, hviezdy zo šiestej a siedmej ligy, najlepší dorastenci, žiaci a prípravkári, úspešní tréneri a rozhodca dali svojim ženičkám jasný odkaz – prehľadaj skriňu. Keď sa už mám postaviť pred 220 ľudí nech nejako vyzerám!

Lanskú Jedenástku roka poctili návštevou aj Martin Ondrejka a Marián Valenta, funkcionári FC ViOn a FC Nitra.
Lanskú Jedenástku roka poctili návštevou aj Martin Ondrejka a Marián Valenta, funkcionári FC ViOn a FC Nitra.

Bola by to katastrofa katastrof, keby na halu ŠK Iskra v sobotu 24. novembra 2018 tresol z neba meteorit. Medzi hnedými múrmi si podajú ruky tí, čo dedinský futbal výborne hrajú a tí, čo ho výborne robia. Jedenástka roka Oblastného futbalového zväzu v Nitre sa po troch krásnych rokoch v Rumanovej sťahuje do Žitavian a ako sľubuje Peter Chren, máte sa na čo tešiť! Hups, to už predbiehame zajtrajší rozhovor s členom Výkonného výboru a organizátorom číslo jeden…

Jedenástka roka bola vlani tip - top akcia. Ako vždy.
Jedenástka roka bola vlani tip – top akcia. Ako vždy.

Mikrofónu sa chopí Miroslav Michalech, ikonického moderátora TA3 doplní obľúbená kapela Black Band. Pódium bude najskôr žiariť oficialitami, po odovzdaní 28 cien tým najlepším príde na rad večera a neoľutuje ani ten, kto ostane dlhšie: na piatej edícii Jedenástky roka ObFZ Nitra bude zaujímavých debát o futbale viac než mravcov v mravenisku.

Program Jedenástky roka 2018 štartuje 24. novembra o 17.00 h a Oblastný futbalový zväz v Nitre vám aj ňou bude chcieť ukázať, že nepatrí iba medzi najväčšie, ale aj najlepšie na Slovensku.

AUTOR: Martin Kilian ml.
FOTO: Miroslav Slávik.

Podobné články

Mohlo by vás zaujímať
Close
Back to top button
Close