NovinkyZápasy hviezd

Hviezdny výber rozžiari oslavy v Močenku

Na najlepších futbalistov sa vytiahneme, snáď to budú gólové preteky, želá si domáci predseda Miloš Bleho.

Funkcionári v Močenku, ktorí budujú futbalové meno svojej 4-tisícovej veľdediny, chystajú na nedeľu 10-hodinové oslavy 90. výročia založenia klubu.

Prvými chodmi budú zápasy piatich mládežníckych tímov a starých pánov s neďalekými rivalmi (Horná Kráľová, Hájske, Mojmírovce), ale aj družobným českým mestom Vracov, celodenný program spestria tiež zápasy proti hádzanárkam.

Dezert sa bude podávať o 18.00 h – áčko Močenka privíta Tím hviezd Oblastného futbalového zväzu v Nitre, najlepších futbalistov z 5., 6., a 7. ligy vyberal šéf Trénersko-metodickej komisie Milan Pavlovič. „Naši chlapci sa veľmi tešia, chcú sa vytiahnuť, budem rád, ak diváci uvidia gólové preteky. Som zvedavý, ktorá z hviezd vyzve na šprintérsky súboj močenského Bolta Mareka Štefanka,“ smeje sa Miloš Bleho. „Teším sa, že si užijeme futbal pre radosť, čiže snáď sa nášmu strelcovi Lukášovi Garajovi nič nestane – cez sezónu bol šesťkrát na pohotovosti…“ dúfa predseda FK.

Močenčania až v stredu zistia (uzávierka oblastných prihlášok), aký tón budú mať ich slávnosti – hoci ich na jar tréner Gabriel Vrba vzchopil, ani štvrté miesto od konca nemusí garantovať záchranu v Double Star Bet VI. lige.
V každom prípade sa môžu tešiť, že na svojich futbalových narodkách privítajú vzácnych hostí. Vstup je zdarma.

Výber hviezd ObFZ Nitra
Brankári: Ľuboš Rusnák (Zbehy), Ivan Hanakovič (Vinodol).
Obrancovia: Lukáš Mikula (Zbehy), Martin Gunda (Alekšince), Juraj Barát (Horný Ohaj), Branislav Stracinski (Čakajovce), Adam Čiffáry (Kolíňany), Ondrej Číž (ViOn C/Volkovce).
Záložníci: Patrik Krivošík, Martin Hrebík (Alekšince), Jozef Chovanec (ViOn C/ Volkovce), Stanislav Glofák (Betonáris Šaľa), Tadeáš Mikle (Klasov), Marek Kollár (Babindol).
Útočníci: Nikos Charizopulos (Veľký Cetín), Tomáš Bako (Klasov), Michal Bisák (Kolíňany), Adrián Grebáč (Dyčka).
Tréner: Milan Pavlovič.
Pozn. Všetci hráči predbežne potvrdili účasť. V prípade, že hráč sa nebude môcť zúčastniť, prosíme ho, aby dal vedieť čo najskôr, aby mohol byť nominovaný ďalší futbalista.

AUTOR: MY Nitrianske noviny – Martin Kilian ml.

Podobné články

Mohlo by vás zaujímať
Close
Back to top button
Close