Aktuality Úvodná stránkaNovinky

Dolinský: V Janíkovciach sme zostali úplne sami

Pri premiére novej sezóny rezonovala najviac desaťgólová prehra Janíkoviec v Branči.

Top favorit na postup, s kádrom nabitým aj hráčmi na tretiu ligu, vyhrával pred týždňom už do polčasu 7:0. Omladení zverenci Ľuboša Gala to aj tak nezabalili, nerovný súboj dohrali čestne, Brančania im pribalili na cestu ešte tri kúsky.

V Janíkovciach ale palicu nelámu. „Ešte žijeme,“ hovorí šéf klubu Jozef Dolinský. „Počas dlhej prestávky sme dali dokopy šatne, svojpomocne sme porobili podlahy, drevené obklady aj kuchyňu. Zostali sme celkom sami, nikto o nás ani nezakopne, sponzori tiež nemajú záujem,“ poťažkal si pamätník, ktorý už ani nepočíta roky, ktoré odkrútil pri futbale v Janíkovciach.

Pomocnú ruku podala Iveta Prešinská, mamička Martina a Mareka, ktorých predstavovať určite netreba. „A ešte Jaro Šrank, robíme to vlastne traja,“ ľahko porátal Jožko Dolinský ľudí okolo seba.

V sobotu zorganizovali v Janíkovciach pekný turnaj pre kategóriu U11. „Robíme s deťmi, vyhrali v peknej konkurencii, urobili nám radosť,“ usmiala sa pani Prešinská aspoň pri pohľade na nastupujúcu generáciu.

Janíkovce U11

Pohár pre Janíkovce

V Janíkovciach sa v sobotu uskutočnil futbalový turnaj prípraviek U11 s účasťou šiestich celkov. V dramatickom finále až po penaltách triumfoval tím Janíkovce A, druhá skončila Chrenová.

Ďalšie poradie: 3. Veľký Cetín, 4. Janíkovce B, 5. Veľký Kýr, 6. Čechynce.

Najlepší brankár Dávid Šipoš (Chrenová), hráč Juraj Prešinský (Janíkovce A), strelec Adam Velčický (Janíkovce A).

AUTOR: Martin Kilian st (MY NN).

FOTO: zdroj MY NN.

Podobné články

Mohlo by vás zaujímať
Close
Back to top button
Close