Aktuality Úvodná stránkaNovinky

Svätoplukovo si odnáša z Lukáčoviec plný bodový zisk

V VII. lige A bol v rámci 5. kola na programe zápas medzi Lukáčovcami a Svätoplukovom. Hostia mali Lukáčovciam čo vracať, keďže posledný vzájomný súboj skončil práve výhrou súpera 3:2.  

Podrobnejšie sme sa pozreli na tento zápas a požiadali oba tímy o pozápasové vyjadrenia.

KOMENTÁR

V Lukáčovciach sa prvý polčas hral vyrovnaný zápas. Do polčasových kabín sa poberali mužstvá v kľudnej atmosfére. Lepší recept na góly namiešal tréner hostí Hnilka. V 69. minúte prekopol z 20 metrov domáceho brankára Jaroslav Demeter. Šalgovania sa dostali do obrátok a o desať minút už vyťahoval brankár Lukáčoviec loptu zo siete druhý krát po nekompromisnom zakončení Milana Mišáka. Šance do konečného hvizdu hlavného rozhodcu Vlada Kompasa boli ešte na oboch stranách, ale diváci sa viac gólov nedočkali.
Po dlhej dobe môžeme hodnotiť atmosféru medzi fanúšikmi aj hráčmi oboch klubov za viac než priateľskú.

FAKTY

Lukáčovce – Svätoplukovo 0:2 (0:0). 

Góly: 69. J. Demeter, 80. M. Mišák, R: V. Kompas (K. Tóth), 55 divákov, ŽK: 69. S. Mokráš – 76. J. Demeter.

LUKÁČOVCE: A. Sitár – L. Krajčírik, M. Sitár, D. Zachar, R. Mrlík (46. M. Brindza), M. Hurta, A. Turba (79. A. Kubina), M. Horváth, P. Kališ (83. M. Mrlík), M. Gajdoš, R. Civáň.

SVÄTOPLUKOVO: V. Gardian – M. Mišák, J. Šuchman, N. Cintula, M. Guláš, J. Demeter, M. Jančovič (83. T. Cintula), B. Žigmund (89. A. Hnilka), A. Lauko, S. Mokráš, J. Poljak-Škobla.

POZÁPASOVÉ HLASY

Róbert Kollár, tréner Lukáčoviec: „Bol to vyrovnaný a férový zápas, my sme nepremenili šance. Hostia ich premenili a vyhrali. Na ihrisku to vyzeralo ako keby sa hralo o špicu tabuľky.“ 

Adrián Hnilka, tréner Svätoplukova: „Do Lukáčoviec sme išli ako ku favoritovi, ktorý prvých 15-20 minút hral fakt dobre, potom sme my prevzali iniciatívu, dostupovali sme hráčov. Podarilo sa nám dať dva góly. Domáci za ich nepriaznivého stavu 0:1 mali veľkú šancu, ale ich hráč Mário Horváth z 5 metrov prestrelil bránu. Súperov brankár pochytal viaceré naše šance. Lukáčovce boli behavé, boli dobrým súperom.“

AUTOR: Jakub Chrenko.

FOTO: Juraj Lacena.

Podobné články

Back to top button
Close