Aktuality Úvodná stránkaNovinky

Výčapy šokujúco vyhrali na pôde Branču

Výčapy-Opatovce cez víkend dosiahli cenné víťazstvo, keď zdolali druhý Branč, favorita na postup. Zápas rozhodol v 77. minúte Gregor Vnučko a zápas skončil  1:2.

Bližšie sme sa pozreli na zápas 8. kola a požiadali o pozápasové vyjadrenia z oboch táborov.

ZÁPAS

Branč -Výčapy-Opatovce 1:2 (1:1)

Domáci dobre vstúpili do zápasu, keď sa už 3. minúte ujali vedenia, keď po odrazenej lopte strelil gól Lukáš Félis – 1:0. V prvom polčase mali Brančania 2-3 šance na zvýšenie, ale nepodarilo sa im ich premeniť. Hostia pozorne bránili a vyrážali do protiútokov. Vyrovnali takmer po polhodine, Vladimír Hrnčár dokopol štandardku do siete – 1:1.

Po obrátke sa domáci snažili streliť gól, ale nedarilo sa im v koncovke a hostia hrali na . protiútoky. Jeden im vyšiel a po góle Gregora Vnučka v 77. minúte zvýšili na 1:2. Do konca zápasu sa už stav nemenil a Výčapy-Opatovce si odniesli tri body domov.

Góly: 3. L. Félis – 28. V. Hrnčár, 77. G. Vnučko, R P. Andrášik (M. Štank), 100 divákov, ŽK: 42. J. Uličný, 56. J. Bernát (V).

BRANČ: I. Hanakovič – P. Kalina (49. J. Lacena), M. Had, M. Malý, P. Obložinský (54. P. Stacho), M. Búry (76. M. Kolarovský), L. Félis, E. Gajdoš, V. Gajdoš, E. Zsebi, J. Čertík.

VÝČAPY-OPATOVCE: J. Barta – T. Sahulčík, J. Uličný, D. Jančovič, A. Hroššo, V. Hrnčár, J. Tóth, G. Vnučko, J. Martonka, R. Fazekaš (68. F.Tóth), J. Bernát.

POZÁPASOVÉ HLASY

Zoltán Čekey, tréner Branču: „Výčapy hrali obetavo a veľmi dobre. Aspoň bod si zaslúžili. Nakoniec ich majú až tri. Mrzí nás prehra.“

Marián Had, obranca Branču: „Od začiatku sme mali zápas po kontrolou, ale zas sa ukázalo, že sme nepremenili šance. Hostia vyrovnali po šťastnom góle. Druhý polčas sme vyvíjali tlak, hrali ofenzívne a veľa šancí sme zahodili. Obranu sme mali otvorenú a platilo nedáš – dostaneš a hostia náhodným gólom sa dostali do vedenia a vyhrali.“

Ján Bernát, tréner Výčap-Opatoviec: „Myslím si, že sme domácich zaskočili. Im vyšiel začiatok zápasu aj potom mali šance, ale nepremenili ich. My sme bránili, organizovane hrali a podarilo sa nám streliť dva góly. Hrali sme veľmi dobre a podali sme výborný, bojovný a oduševnený výkon.“

Gregor Vnučko, útočník Výčap-Opatoviec: „Tento zápas bol pre nás špecifický. Hrali sme proti favoritovi, ale od brankára, obrancov, záložníkov, útočníkov až ku trénerovi sme sa dobre pripravili. Tréner zvolil dobrú stratégiu. My sme do zápasu išli s malou dušičkou, ale bojovným výkonom sme vyhrali. Branč bol veľmi kvalitný súper, držal viac loptu, ale my sme so šťastenou zaslúžene vyhrali.“

 

Autor: Jakub Chrenko.

Foto: J.S.

Podobné články

Mohlo by vás zaujímať
Close
Back to top button
Close