Aktuality Úvodná stránkaNovinky

Dolné Obdokovce sa doma trápia, podľahli aj Kolíňanom

V 6. lige v 8. kole sa odohralo derby medzi Dolnými Obdokovcami a Kolíňammi. Zápas lepšie zvládol Kolon a vyhral 2:3. Zaujímavosťou je, že Bodok zatiaľ doma prehral 3 z 5 zápasov. 

Prinášame vám viac o zápase a hlasy trénerov a kapitánov.

ZÁPAS

Dolné Obdokovce – Kolíňany 2:3 (1:1)

Hostia sa v 20. minúte ujali vedenia po krásnej strele Michala Bisáka z 22 metrov do šibenice brány – 0:1. Po takmer polhodine zápasu bol domáci Štefan Borota faulovaný v pokutovom území a Bodok vyrovnal po penalte Imricha Füleho – 1:1. Do kabín sa išlo sa nerozhodného stavu.

Po prestávke sa Kolon znovu ujal vedenia po kombinačnej akcii – Tasáry spätne nahral Ľubošovi Ďurickému, ktorý s prehľadom po zemi vystrelil – 1:2. V 57. minúte domáci vyrovnali, keď po rohu vystrelil Čerman – 2:2. Po vyše hodine hry sa hostia dostali znovu do vedenia, keď záložník Matúš Turan obišiel troch protivníkov a z vyše 25 metrov vystrelil do šibenice – 2:3. Do konca zápasu mal Bodok šance vyrovnať, ale nepremenil ich. Kolon pozorne bránil, ustrážil si vedenie a zaslúžene vyhral.

Góly: 29. I. Füle (z 11m), 57. M. Čerman – 20. M. Bisák, 50. Ľ. Ďurický, 65. M. Turan, R V. Novák (L. Angyal, V. Gál), 100 divákov, ŽK: 42. I. Füle, 56. A. Kukučka – 13. M. Turan, 27. P. Pelech, 40. M. Bisák, 61. M. Igaz, 82. M. Strapek, 89. P. Baumeister.

DOLNÉ OBDOKOVCE: P. Pintér – S. Bača, R. Kluka, M. Čerman, S. Lidik, I. Füle, R. Zeleňák, Š. Borota, A. Kukučka (70. J. Jančiar), H. Benko (90. A. Baňár), Z. Uharček (75. B. Benc).

KOLÍŇANY: J. Novota – P. Pelech, M. Igaz, A. Čiffáry, P. Tasáry, Ľ. Ďurický (80. M. Strapek), M. Turan, M. Bisák, L. Pánis, P. Baumeister, M. Tomiš.

POZÁPASOVÉ VYJADRENIA

Ján Mészáros, tréner Dolných Obdokoviec: „Hostia boli efektívni v koncovke a premenili svoje šance. Umne bránili a zabetónovali obranu. My pokračujeme v našom trápení, keď nevieme premieňať šance. Súper zaslúžene vyhral.“

Marcel Čerman, kapitán Dolných Obdokoviec: „Hralo sa na ťažkom teréne, už v piatok bol hraničný tréning. Hrali sme v oklieštenej zostave, ale aj súperovi chýbali hráči. My sa posledné zápasy trápime v koncovke. Hru máme dobrú, ale nevieme premeniť šance.

 

Alfonz Višňovský, tréner Kolíňan: „Bolo to derby, k akému patria emócie. Obom tímom chýbalo v základe niekoľko hráčov. Celý zápas sme boli lepší ako súper. My sme hrali kombinačne a súper len nakopával lopty. Zaslúžene sme vyhrali. Hráme svojským spôsobom a ja ako tréner mám šťastie, že mám v mužstve veľmi dobrých hráčov na túto ligu. Chalanom som pred zápasom povedal, nech si užijú zápas, lebo možno to bude posledný zápas v tomto roku.

Adam Čiffáry, kapitán Kolíňan: „Zápas začal pre nás dobre, dostali sme sa do vedenia, ale súper vyrovnal z penalty. Myslím si, že sme odohrali solídny zápas a hráči, ktorí nahradili chýbajúcich hráčov, to zobrali zodpovedne. Po polčase sme znovu viedli, ale domáci dokázali vyrovnať. Podarilo sa nám ešte streliť jeden gól, ktorý bol výstavný ako prvý. V závere zápasu to bol len boj na ťažkom teréne, ale výsledok sme si ustrážili a sme radi za víťazstvo.“

Autor: Jakub Chrenko.

Foto: archív obfz.sk

 

Podobné články

Back to top button
Close