NovinkyVýbery

Z 56 ostalo 30. TUKO U11 ide v stredu na Chrenovú

Dva zrazy v Cabaji-Čápore trénerom Romanovi Hromádkovi a Vladimírovi Violovi poslúžili do bodky tak, ako chceli. Vo Výbere ObFZ Nitra TUKO U11 spravili prvú selekciu.

„Ten ale vie s loptou…“ jastrili očami rodičia, kamaráti, náhodní okoloidúci alebo futbalisti áčka, keď sa v stredu Cabajom-Čáporom preháňal talent z Vlčian Lukáš Hennel. „Jasné, je riadne šikovný. Ale nie jediný. Máme z čoho vyberať,“ povedal Vladimír Viola a prstom ukázal na prihrávky ako lusk, góly ako z telky a hlavne futbalom búšiace srdiečko. To všetko vybalili na trénerov chlapčiatka z Miniligy Miňa Stocha U11 a zas potvrdili, že dedinský futbal nemožno ignorovať. „Veľká pochvala! Tréneri, na svojich zverencov môžete byť hrdí,“ blažene si húdol Roman Hromádka.

No Vroclav sa neúprosne blíži, v príprave na medzinárodnú fiestu (5. – 8. 7.) sa nemôže nič premeškať. A tak tréneri spravili z dvoch várok jednu.

Tretí tréning Výberu ObFZ Nitra TUKO U11 bude v stredu 23. 5. o 17.00 h na ihrisku Slovana Chrenová v Nitre.

ŠIRŠIA NOMINÁCIA: Matej Lenčéš (Horná Kráľová), René Máron (Močenok), Ádám Csámpay (Branč), Alex Antos (Zbehy) – Jakub Kováčik (Veľké Zálužie), Denis Budinský, Jakub Kompas (Cabaj-Čápor), Samuel Karásik, Lukáš Vlček (Hájske), Oliver Holka, Lukáš Hádek, Branislav Kočajda, Alex Gróf (Chrenová), Lukáš Henne, Krištof Mészáros (Vlčany), Patrik Studený, Alex Jakubička (Nevidzany), Dominik Polák (Báb), Miloš Bleho (Močenok), Dominik Horvát, Dávid Horvát, Marek Ivanič (Čeľadice), Viktor Chmeliar, Tomáš Molnár (Zbehy), Alex Cimmermann (Ivanka), Denis Zorvan, Samuel Szórad (Kolíňany), Patrik Rolinec (Mojmírovce), Daniel Bráz (Veľký Cetín), Miroslav Kuruc (Jelenec).

AUTOR: Martin Kilian ml.

Podobné články

Back to top button
Close