NovinkyPP Invest Cup

PP Invest Cup: jeden tím sa odhlásil. Poznáme náhradu

Dnes o ôsmej hodine večer sa zmenil menoslov účastníkov 19. ročníka najväčšieho dorasteneckého turnaja na Slovensku.

Nečakal to asi nik. Sobotný halový PP Invest Cup, na ktorý sa tešia dorastenci z celej oblasti už celé mesiace, prišiel o jedného účastníka. Na svoju premiéru na turnaji sa chystal vzácny hosť, tím Vittek Football Camp Academy, v jeho výprave mali byť aj Juraj Halenár a Patrícia Vittek, no napokon si celoslovenský výber hráčov do 16 rokov na turnaji nezahrá. „Ešte pred týždňom sme mali sľúbených 16 hráčov, deviati z nich však ochoreli. Mužstvo jednoducho musíme odhlásiť. Veľmi nás to mrzí,“ povedal pre obfz.sk zdroj z futbalovej akadémie.

Náhrada za odhlásený tím sa našla expresne – „vittekovcov“ zastúpia Lužianky, najúspešnejší tím z nedeľnej kvalifikácie, ktorý nepostúpil do hlavného turnaja. V skupine D získal 6 bodov a umiestnil sa za prvou Hornou Kráľovou. „Je to pre nás milé prekvapenie. Druhé šance sú v živote málokedy, o to viac nás teší, ale aj zaväzuje odohrať čo najlepší turnaj,“ vraví tréner lužianskych dorastencov Dalibor Repa. Nečakaná informácia vystrelila mladých Lužiančanov dva metre do vzduchu, na dorasteneckom vrchole roka chce hrať každý. „Veľmi sme sa potešili, keď sme sa dozvedeli, že si zahráme na hlavnom turnaji. Sme namotivovaní, chceme sa ukázať, na palubovke odovzdáme zo seba všetko,“ odhodlane tlmočí slová nadšenej kabíny 15-ročný talentovaný špílmacher Matúš Bíro. Dorast Lužianok si zahrá v skupine C proti Čechynciam, Alekšinciam a Hornej Kráľovej (súperovi z kvalifikácie). Časový harmonogram sa nemenil, OFK v rozpise nahradí Vittek Football Camp Academy.

PROGRAM HLAVNÉHO TURNAJA: http://nasanitra.sme.sk/c/20428418/pp-invest-cup-dorastu-pozname-styroch-postupujucich-z-kvalifikacie.html

 

 

Podobné články

Mohlo by vás zaujímať
Close
Back to top button
Close