Novinky

V nedeľu kvalifikácia PP Invest Cupu. Kto sa zapáči Drahošovi?

Turnaj oblastných dorastov bude tradične pre veľký záujem trvať dva dni, v nedeľnej kvalifikácii sa predstaví osemnásť tímov zo šiestej ligy.

Keďže 30 tímov vopcháte do jedného dňa len ťažko, ObFZ Nitra ruka v ruke s MY Nitrianskymi novinami rozdelili PP Invest Cup na dva dátumy.

V mestskej hale ledva doznie žiacky Pohár ACT a už do nej nabehnú dorastenci. V nedeľu 14. 1. štartuje na nitrianskom sídlisku Klokočina kvalifikácia najväčšieho turnaja na Slovensku, víťazi štyroch skupín si zahrajú na hlavnom turnaji (21. 1.).

PP Invest Cup je najväčší dorastenecký turnaj na Slovensku.
PP Invest Cup je najväčší dorastenecký turnaj na Slovensku.

Dorastencom radíme siahnuť na dno síl. Budú totižto pod drobnohľadom Petra Drahoša, hlavného trénera halového Výberu ObFZ Nitra U19. Ten má so šiestoligovou elitou zase zlaté chúťky. „Opäť chceme zložiť silný výber, na PP Invest Cupe si pozriem všetky mužstvá. Na kvalifikácii ma budú najmä zaujímať Rišňovce, Lapáš a Machulince, na hlavnom turnaji si posvietim na Janíkovce,“ prezradil Drahoš, uznávaný kouč Nevidzian – malú dedinku vytiahol do štvrtej dorasteneckej ligy.

PP Invest Cup každoročne odhalí nové talenty.
PP Invest Cup každoročne odhalí nové talenty.

V nedeľu budú favoritmi na postup medzi smotánku sú Sľažany, Machulince a Lapáš, najhmlistejšie vidíme poslednú skupinu H, kde sa rysuje silná trojica. O celom programe píšu MY Nitrianske noviny – začíname o 9.00 h!

AUTOR: Martin Kilian ml.
FOTO: MY Nitrianske noviny – Ladislav Odráška.

Podobné články

Back to top button
Close